Sposób przygotowania

Wszystkie składniki na ciasto połączyć, zagnieść i zamrozić na ok. 2-3 h. Ciasto podzielić na dwie części. Większą część potarkować na spód blachy. Na to wylać masę twarogową, na masę pokroić brzoskwinie, na brzoskwinie ubić pianę z 5 białek i 1/2 szkl. cukru, na wierzch potarkować resztę ciasta. Piec ok. 40 min.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mala

    super przepis
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    NA PEWNO PYSZNE BO Z MOIMI ULUBIONYMI OWOCAMI
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    uwielbiam brzoskwinie:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !