Sposób przygotowania

Pieczarki udusić z cebulą, doprawić solą i pieprzem. Mięso rozbić tak, jak na kotlety, posolić, doprawić. Smażyć na oleju na rumiano z obu stron.Pieczarki odcedzić, wywar można wykorzystac na sos. Na usmażone kotlety położyć pieczarki, na to żółty ser - plaster lub starty na grubych oczkach. Ułożyć na talerzu, wstawić do kuchenki na 700 W na 2-3 min ( do rozpuszczenia sera), albo do piekarnika na kilkanaście minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    super musi smakować:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    ?wietne
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    zjadłabym taki obiadek:}

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !