Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rybne sznycelki

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety rybne 1/2 kg
jajko 2 szt.
Kucharek przyprawa uniwersalna 2 łyzki
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
olej do smażenia 100 ml.
Bułka tarta klasyczna Prymat 4 łyżki
kajzerka 2 namoczona

Przepis i sposób przygotowania na: rybne sznycelki

Kajzerkę i filety zmielić w maszynce. Dodać jajka i przyprawić do smaku. Formować sznycelki, panierować w bułce tartej i smażyć na oleju z dwóch stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 13.05.2013 15:31
pyszne,polecam
mamusia1 06.07.2012 19:28
wspaniałe!
mamusia1 06.07.2012 19:28
wspaniałe!
[email protected] 19.04.2012 10:28
pychota
Grażyna13 24.12.2010 20:33
Pyszności !
mamusia1 29.11.2010 14:45
wspaniałe wykorzystanie ryby!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak