Sposób przygotowania

Kiełbasę, marchew, seler kroimy w pólplasterki. Pora czyścimy i kroimy w półplastry. Fasolkę szparagową dzielimy na mniejsze części, pomidora spażamy i kroimy w dużą kostkę. W rondlu rozgrzewamy lej wrzucamy warzywa,posypujemy cukrem i przyprawą Kucharek, doprawiamy solą i pieprzem. Smażymy aż trochę zmiękną.Następnie wrzucamy kiełbasę i smarzymy. Na końcu dodajemy keczup, wszystko dokładnie mieszamy, aż połączą się skłądniki. Podajemy z pieczywem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    aisoglam

    ciekawa propozycja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    smaczny;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    smaczna kolacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !