Sposób przygotowania

Kroimy obraną cebulę w cząstki podsmażamy na rozgrzanym oleju, gdy nam się zrumieni zalewamy wywarem do miękkości. Miksujemy blenderem dodajemy magi, jarzynkę sól i pieprz, zaczep-ujemy mąką z wodą.
Podajemy w misce zupę wlewamy posypujemy grzankami i startym na drobnych oczkach żółtym serem:)
Życzę smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    jolajka

    .lubię zupę cebulową, właśnie teraz zimą jest najlepsza
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    przepyszna zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Pyszna zupa na chłodne dni.
  • 1
    original
    Opublikowano

    agogo2

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    lubie takie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !