Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

biszkopt z kremem budyniowym

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Biszkopt 1 sztuka
budyń śmietankowy 1 opakowanie
kapuczino 2 łyżki proszku
mleko 500 mililitrów
jajko 2 sztuki
masło 100 gram

Przepis i sposób przygotowania na: biszkopt z kremem budyniowym

gotujemy połowę mleka z kapuczino, proszek budyniowy rozrabiamy z resztą mleka. Gotujemy budyń , odstawiamy do wystygnięcia, przygotowujemy biszkopt, http://www.doradcasmaku.pl/przepis/51834/biszkopt.html
do ostudzonego budyniu dodajemy jajka i masło powli imiksujemy, Upieczony biszkopt rozcinamy na pół , przekładamy kremem budyniowym

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gosia32
Gosia32 08.05.2011 13:07
mniam;]
Cbeti 27.11.2010 12:54
proste i szybkie do wykonania
radek305
radek305 24.11.2010 15:40
super przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak