Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lukier do ciast, ciasteczek i innych wypieków

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier puder 1 szkl
rum 3-5 łyżek
woda 2 (gorąca)

Przepis i sposób przygotowania na: Lukier do ciast, ciasteczek i innych wypieków

Ucierać cukier puder z rumem i gorącą wodą, aż powstanie gładki lukier.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krzysztof42 26.05.2011 15:27
lubię podjadać lukier

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak