Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzybki na wiosnę

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby 1 kg
cebula
ziele angielskie
Liść laurowy suszony Prymat
Gorczyca biała cała Prymat
sól
ocet

Przepis i sposób przygotowania na: Grzybki na wiosnę

Grzybki myjemy, gdy sa duże kroimy na cząstki. Cebulkę obieramy i kroimy na kawałki. Grzybki oraz cebulke wrzucamy do gotujacej sie wody, gotujemy do czasu aż zmiekną, wtedy wyjmujemy i odsączamy, ukladamy w sloiczki. Wode gotujemy z octem oraz pozostalymi przyprawami, zalewamy grzybki, zakrecamy słoiczki, pasteryzujemy, gotowe! :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak