Sposób przygotowania

Z makreli starannie wyciągamy ości. Jajka oraz ser biały rozgniatamy widelce. Cebulkę kroimy w drobną kosteczkę. Dodajemy do wszystkich składników musztardę oraz majonez i mieszamy na jednolitą masę. Pasta z makreli najlepiej smakuje na pieczywie posypana szczypiorkiem. Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super na śniadanko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    robię taką tylko bez sera
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    mniam! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super z pieczywem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczna pasta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !