Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 sztuka
cebula 2 sztuki
ser biały 20 dag
musztarda 2 łyżki
majonez 2 łyżki
Szczypiorek cienki do smaku
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
jajko ugotowane na twardo 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli

Z makreli starannie wyciągamy ości. Jajka oraz ser biały rozgniatamy widelce. Cebulkę kroimy w drobną kosteczkę. Dodajemy do wszystkich składników musztardę oraz majonez i mieszamy na jednolitą masę. Pasta z makreli najlepiej smakuje na pieczywie posypana szczypiorkiem. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 18.02.2013 15:14
bardzo smaczna pasta
RenataZ-et 05.01.2013 22:15
super z pieczywem
natii3624 29.06.2012 23:36
mniam! :)
Agnik 07.05.2011 17:56
robię taką tylko bez sera
rzenia15 12.03.2011 20:36
pychota
marta639 17.09.2010 21:55
super na śniadanko
bogumiła3 15.09.2010 16:25
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak