Sposób przygotowania

Pomarańcze przekroić na pół i wydrążyć miąsz. Powstałe w ten sposób \"miseczki\" wykładamy folią , wrzucamy umyte owoce i zalewamy lekko schłodzoną galaretką , odkładamy do lodówki żeby galaretka stężała.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    Fajny pomysł :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    szybki deser
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszne i dekoracyjne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Pomysł dobry
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    swietne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !