Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kompot z agrestu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

agrest 1 kg
cukier 0,3 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Kompot z agrestu

Agrest myjemy, usuwamy szypułki, suszymy, nastepnie wkładamy do słoiczków. Do gotujacej sie wody dodajemy cukier. Syropem zalewamy owoce w sloiczkach, szczelnie zakręcamy, pasteryzujemy i gotowe! :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak