Sposób przygotowania

Galaretke przygotowac zgodnie z przepisem. Ostudzić. Żółtka ubić z cukrem na puszystą masę i zmieszać z tężejącą galaretką. Dodać sok z cytryny (można kwasku cytrynowego). Ubić pianę z białek i delikatnie wymieszać z masą jajeczną. Przełożyc do pucharków i wstawić do lodówki. Pianka jest gotowa juz po około pół godziny. Przed podaniem udekorować owocami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jak świetnie podane!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    mniam ! napewno pyszne . ; )
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Fajny deser:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    przepyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacyjny deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ekstra deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ładnie podane i na pewno bardzo smaczne ! Niedługo znajdzie się na moim podniebieniu mniam !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Smaczny deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    piękna i smaczna prostota :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !