Sposób przygotowania

Cebulę obrać, pokroić, zeszklić na tłuszczu na złoty kolor. Zmielić: mięso, cebulę, namoczoną bułkę. Dodać jajka, tartą bułkę, majeranek, sól, pieprz, natkę pietruszki, starannie utrzeć. Pulpety wyrabiać w mące. Ugotować w osolonej wodzie. Podawać z dowolnym sosem bądź zupą. Smacznego !!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    wyglądają extra
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    TEŻ TAKIE ROBIĘ
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Dzisiaj na obiad mam zaplanowane pulpeciki:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Pulpeciki zawsze na czasie...
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    jutro u mnie będą;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    mniam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Ibag24

    najs

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !