Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip z tuńczyka i cebulki

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

tuńczyk 1 puszka
kapary 1 łyżka
jogurt 150 ml
majonez 1 łyżka
cebula czerwona 1 sztuka
sok z cytryny 3 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Dip z tuńczyka i cebulki

Tuńczyka odcedzamy z zalewy, cebulę kroimy. Całość miksujemy. Łączymy ze sobą wszystkie składniki, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy. Przed podaniem schładzamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak