Sposób przygotowania

Szynkę dokładnie umyć, natrzeć przyprawą do mięsa duszonego. Wstawić do lodówki na min 2 godziny. Pieczarki bardzo drobno posiekać. Masło roztopić, wycisnąć ząbek czosnku. Dodać pieczarki, podsmażać, aż odparują soki z pieczarek. W środku szynki zrobić nacięcie. Nadziewać mięso pieczarkami. Obsmażyć szynkę na złoty kolor z każdej strony. Kostkę grzybową rozpuścić w szklance gorącej wody, podlać szynkę, dusić pod przykryciem przez 1 godzinę. Przygotować sos grzybowy wg instrukcji na opakowaniu. Dolać do szynki. Kroić szynkę w plastry, polewać sosem. Smacznego:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajna propozycja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi byc pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi byc pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    na pewno pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    taka szyneczka jest bajecznie smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    dobre jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    wspaniałe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smakowite danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !