Sposób przygotowania

Rybę posoliłam i skropiłam sokiem z cytryny. Pokroiłam na kawałki, posypałam pieprzem i przyprawą do ryb, dodałam pokrojonego pora, oliwę i kawałek masła. Wstawiłam do kuchenki na 700 W na 7 min. Po tym czasie wlałam wino i śmietankę, dodałam koperek i wstawiłam na tę samą moc na 5 min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    z chęcią bym zjadła
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pyszne a ja do tej pory tylko z torebki robilem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Musi być pyszna
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    znakomity przepis:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    kolejna propozycja na smaczny obiad:0
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    pyszna rybka
  • 0
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smakowałaby mi taka rybka.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawa propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !