Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa cebulowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula biała 5-6 szt
masło do smażenia 3-4 łyżki
grzanki
przyprawy wg uznania
kostka rosołowa 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa cebulowa

Cebulę kroimy w plastry i smażymy w garnku. Zarumienioną zalewamy gorącą wodą (litr). Dodajemy kostkę rosołową i przyprawy do smaku. Podawać z utartym serem i grzankami!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 31.12.2012 07:40
dzisiaj na obiad
Tika4444 19.12.2010 09:46
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak