Sposób przygotowania

Dynię oczyściłam z pestek i włókien, obrałam ze skórki. Pokroiłam na cieniutkie wiórki - można zetrzeć na tarce jarzynowej. Kapustę, bez wierzchnich liści, poszatkowałam cieniutko na mandolinie. Kapustę lekko posoliłam i wygniotłam ręką, dodałam dynię. Oprószyłam lekko papryką, polałam sokiem wyciśniętym z pomarańczy, miodem i olejem, wymieszałam i posypałam czarnuszką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Muszę ją zrobić
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    to się nazywa nowatorski pomysł-świetne!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa84

    fajna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolina69

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Marysia

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Misia90

    ekstra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ela11

    ciekawe -wypróbuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nigdy nie robi?am sa?atki z dyni !!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    sambolera

    apetyczna
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    nazwa do mnie pasująca
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Urocze te piegi :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !