Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos grzybowy Emi

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby suszone 1 łyżka
bulion drobiowy
mąka

Przepis i sposób przygotowania na: Sos grzybowy Emi

Grzyby suszone moczymy w wodzie. W rondelku zagotowujemy bulion drobiowy, dodajemy grzyby wraz z wodą, kostkę rosołową i gotujemy na małym ogniu 45-60 min. Zagęszczamy mąką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ALAGOR 06.11.2012 12:23
fantastyczny do pyz ;)
MagdaXXX 05.06.2012 18:56
uwielbiam grzybowe sosy
olkaaa 31.05.2012 08:42
uwielbiam sos grzybowy
adam1f 14.05.2012 06:01
dobry
Grażyna13 11.12.2011 21:12
Podoba mi się :)
Motorek 30.06.2011 10:22
super
Izabela/bella81 06.05.2011 10:06
smaczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak