Sposób przygotowania

Wszystkie składniki należy połączyć ze sobą i wyrobić na twarde ciasto tak, żeby odchodziło od miski. Ciasto wysmarować masłem i wysypać mąką. Na blaszkę wyłożyć ciasto, na ciasto wysypać odrobinę cukru, cynamonu i posiekane bakalie. Piec około 50-60 minut w średnio nagrzanym piekarniku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Taki inny przepis, nie spotkałam się z tego rodzaju ciastem a zapewne jest smaczne.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    lubię szybkość
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    lubię takie przepisy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !