Sposób przygotowania

Wszystkie zioła mieszamy razem, dodajemy zmielonego pieprzu kolorowego, oliwę i robimy marynatę. Udka (można też marynować skrzydełka) dokładnie smarujemy ziołową marynatą i solimy z każdej strony. Następnie zawijamy w folię aluminiową lub do rękawa i pieczemy w piekarniku w temp. 180°C przez ok. 1,5h.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Z tymi ziolami musi być pyszny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszny!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Na 100% smakowity,taki pachnący.......
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo lubię takie aromatyczne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !