Sposób przygotowania

Piersi kurczaka przyprawiamy solą czosnkową i zalewamy marynatą zrobioną wg przepisu \"Marynata śmietanowa z chili do drobiu\". Dodajemy drobno pokrojone liści melisy i odstawiamy w chłodne miejsce na kilka godzin (najlepiej min. 12h). Po tym czasie kurczaka wraz z marynatą i pokrojoną marchewką szczelnie zakrecamy w foli aluminiowej i pieczemy ok 1h w temp. 180°C.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    to musi być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetycznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    fajne mięsko :)
  • 3
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    apetyczny kurczaczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !