Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ziemniaki z pastą jajeczną

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ziemniaki duże 4 szt.
jajko 2 szt.
cebula biała 1
ogórek małosolny 1
szczypiorek usiekany
majonez 1-2 łyżki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: ziemniaki z pastą jajeczną

Ziemniaki umyj, ugotuj w mundurkach, ostudź. Z każdego wytnij cząstkę, obierz ją i posiekaj.
Jajka ugotuj na twardo, ostudź, zdejmij skorupki, posiekaj.
Obraną cebulkę i ogórek pokrój w drobną kostkę. Szczypiorek opłucz, osusz, posiekaj.
Wymieszaj posiekany ziemniak, jajko, cebulę, ogórek i szczypiorek. Połącz z majonezem, dopraw do smaku solą i pieprzem. Pastę nakładaj w wycięcia ziemniaków.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia88 09.01.2011 16:41
super
izapozdro 02.12.2010 19:23
ciekawe :)
MAR3STA 22.11.2010 19:30
bardzo smaczne, należy się +
suzana 22.11.2010 13:03
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak