Sposób przygotowania

W rondelku rozgrzewamy śmietanę. Dodajemy drobno pokrojoną wanilię i trzymamy na ogniu kilka minut nie doprowadzając do wrzenia. Następnie ciepłą śmietanę łączymy z masłem, przyprawiamy gomasio i chili i dokładnie mieszamy, Następnie masę zalewamy do foremki i wstawiamy w chłodne miejsce, aby masło zgęstniało. Dość ciekawe w smaku masło nadające się do krewetek, puree. Inspiracją dla tego przepisu był przepis \"Krewetki a\'la Michele\".

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Interesujące połączenie! Kusi spróbować!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    ciekawy przepis...
  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Paweł29

    Pomysłowe.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !