Sposób przygotowania

- Makaron gotujemy al dente.
- Natkę pietruszki, obrany ząbek czosnku i skórkę z pomarańczy bardzo drobno siekamy.
- Makaron mieszamy z oliwą z oliwek extra vergine i dodajemy gremolatę. Doprawiamy pieprzem i solą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    kakiaa

    Fajne połączenie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    etka

    wow, jakie proste, a pewnie pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszna wersja makaronu !
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Bardzo piekne zdjecia!!!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    aranka

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !