Sposób przygotowania

- Makaron gotujemy al dente
- Na oliwie z oliwek podsmażamy posiekane ząbki czosnku, gdy zacznie pachnieć dodajemy umyte, osuszone i porwane liście szpinaku oraz śmietanę. Dusimy kilka minut, na sam koniec dodajemy gałkę muszkatołową oraz sól i pieprz.
- Makaron mieszamy z kremowym szpinakiem. Podajemy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Uwielbiam makarony w połączeniu ze szpinakiem :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kakiaa

    Nie ma to jak szpinak!:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    pycha!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    etka

    mam szpinak, to zrobie to danie! super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa99

    muszę wypróbować ten przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Pięknie to wygląda:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    anecia04

    Muszę przyznac, że spzinak jest bardzo fotogeniczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    chyba warto spróbować!
  • 0
    original
    Opublikowano

    anecia04

    Zdecydowanie tak!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    wyglada wspaniale :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    lubię szpinak
  • 0
    original
    Opublikowano

    anecia04

    ja też
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha,moje smaki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    niestety nie przepadam za szpinakiem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !