Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PYSZNY PASZTET

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

karczek 60 dag
czosnek 3 ząbki
sól, pieprz
śmietana 18 proc mały kubek
boczek 30 dag

Przepis i sposób przygotowania na: PYSZNY PASZTET

Boczek, karczek i czosnek przepuszczamy przez maszynkę do mięsa.
Do zmielonej masy mięsnej dodajemy śmietanę, doprawiamy i dokładnie mieszamy.
Przekładamy do podłużnej formy i wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do 180* c na 1,5 godziny. Zimny jest pyszny do chleba

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAŁY 14.02.2011 10:15
lubię takie pasztety

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak