Sposób przygotowania

Masło roślinne utrzeć z cukrem, następnie dodać żółtka jaj, sól, rodzynki, ciągle mieszając przesiać mąkę i proszek do pieczenia. Dolać mleko i aromat migdałowy. Na koniec dodać pianę ubitą z białek. Wymieszać. Ciasto przelać do wysmarowanej tłuszczem foremki do bab. Piec około 60 minut w temp. 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    lubię babki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    zawsze pyszna!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !