Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrem. Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia, przesiać. Do margaryny dodać przesianą mąkę, jajka, oraz po jednej łyżce kwaśnego mleka oraz cukier waniliowy. Podzielić na dwie części, piec w wąskich foremkach ok. 40 min. Ciasto posypać cukrem pudrem. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ciekawe!
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    i prosty
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    szybko i smacznie
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !