Sposób przygotowania

Na roztopine masło wrzucamy posiekaną szynkę, nastepnie jak się trochę podsmazy, wlać jajka, sól pieprz dodać. Posypać ziołami prowansalskimi. Podawać z plastrami sera i pieczywem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    bardzo taka lubie
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne śniadanko!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    świetne danie (mam podobny talerzyk :o)
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    peggysue

    pożywna jajecznica
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Bardzo lubię tę wersję jajecznicy - czasami robię taką na śniadanie i zajadam ze smakiem :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !