Sposób przygotowania

Białka ubijamy na sztywno a następnie dodajemy powoli resztę składników oprócz kakao. Dzielimy na dwie części i do jednej z nich dodajemy kakao. Do wysmarowanej blaszki wlewamy na przemian raz jasną część raz z kakaem. Piec ok 50 min w 170 st.Smacznego.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    smaczna na pewno jest
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Lubię takie babki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    świetna
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pięknie wyszła

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !