Sposób przygotowania

Fileta z pangi oczyścić, nasolić i popieprzyć. Pokroić w słupki o grubości 2 cm. Panierować w mące, roztrzepanym jajku i tartej bułce. Smażyć na maśle z obu stron. Podawać z ziemnikami.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    fajny przepis
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    4muffins

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pycha!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dawno nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubię pangę,fajny,prosty przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !