Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paluszki z pangi

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z pangi 1/2 kg
mąka pszenna 4 łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat 1/2 szklanki
jajko 1 szt
masło 1/2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Paluszki z pangi

Fileta z pangi oczyścić, nasolić i popieprzyć. Pokroić w słupki o grubości 2 cm. Panierować w mące, roztrzepanym jajku i tartej bułce. Smażyć na maśle z obu stron. Podawać z ziemnikami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

artur7 15.02.2012 13:28
fajne
magical66 09.01.2012 14:21
smaczne
Ania67 06.10.2011 21:24
pycha
Wacław 18.09.2011 17:48
lubię pangę,fajny,prosty przepis
angelika14 24.07.2011 13:17
dawno nie jadłam
Mariusz10 26.04.2011 19:13
pycha!
Aleksandra45 20.12.2010 08:52
świetne
4muffins 24.11.2010 20:28
pyszności
matii6 23.11.2010 18:34
świetny przepis
Margo1 22.11.2010 20:55
super
ElizaT 22.11.2010 08:00
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak