Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba z grilla

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z ryby 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba z grilla

Nacieramy filety zmiażdżonym czosnkiem, solą i pieprzem, polewamy sokiem z cytryny i odstawiamy je na kilka minut.

W tym czasie mieszamy 2 łyżki oleju z 2 łyżkami musztardy i posiekanym koperkiem.

Smarujemy rybę, zawijamy ją w folię aluminiową i pieczemy na grillu około 10 – 15 minut.
Podajemy z sałatą w sosie winegret.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SmacznaPyza 18.10.2010 09:58
Aseret, czy wszystko jedno jako gatunek ryby użyję?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak