Sposób przygotowania

Ser, jajka, cukier, mąkę, budyń utrzeć. Następnie dodać mleko i roztopioną chłodną margarynę. Ser wylać na kruche ciasto.
Białka ubić na sztywno, dodać 6 łyżeczek cukru i 10 dkg wiórek kokosowych, wymieszać i wlać na ser.
Piec ok. 1 godz. w temp. 180.
Smaczenego!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Leonka

    Mniam! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    Pani Gerc Pani atakuje ludzi a Pani nie widzi błędów u siebie ?? trzy te same zdjęcia znów

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !