Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

paluszki rybne

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 1
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej do smażenia
mąka
ryba 2 (filet)

Przepis i sposób przygotowania na: paluszki rybne

filety rybne ja np uzywam MIRUNE pokroic w paski ok 2-3 cm, filety obsypac mąką potem namaczac w roztrzepanym jajkui na koniec w bulce tartej...smazyc na oleju tak jak ryby az nabiora brazowego koloru

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iza15 07.08.2011 14:21
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak