Sposób przygotowania

Ananasy z puszki ,pokrojone w kostkę dajemy do 4 szt miseczek i zalewamy wczesniej przygotowaną i ostudzoną galaretką i odstawiamy na kilka godzn do zgęstniecia.Następnie do szklanki mleka wsypujemy śmietanę w proszku i ubijamy na sztywną pinę i nakładamy do miseczek na galaretkę.Dekorujemy orzechami włoskimi ,rodzynkami i kolorowymi wiorkami kokosowymi.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mariolka1

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    pycha
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pyszności, slinka sama cieknie...
  • 5
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    wygląda smakowicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !