Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip ziołowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4 szt
koperek
natka pietruszki
szczypiorek
cebula 1 mała
śmietana 12% 1/2 l
sok z cytryny
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Dip ziołowy

Jajka ugotowac na twardo i posiekać. \\Koperek, natke i szczypiorek po umyciu również posiekać drobno. Cebule kroimy w kosteczkę. Mieszamy razem śmietanę z 3 łyżkami soku z cytryny, zieleninę, cebule i jajka. Doprawiamy pieprzem i solą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak