Sposób przygotowania

Budynie przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu .Truskawki świeże lub mrożone miksujemy z cukrem.Serek mascarpone mieszamy z cukrem wanilinowym.W wysokich szklankach nakładamy warstwę budyniu śmietankowego , 2 łyżki zmiksowanych truskawek ,porcje serka ,warstwę budyniu malinowego ,porcje truskawek ,porcje budyniu .Ostatnią warstwą musi byc serek .Polewamy go sosem czekoladowym .Ozdabiamy malinami i wciskamy kruchą rurkę lub podłużny biszkopt.
Każda warstwa to dwie ,trzy łyżki.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    zjadłabym:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszny
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    świetny
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszny deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !