Sposób przygotowania

Do garnka wlać 2 szklanki wody,dodać kostkę wołową,liść laurowy,ziele angielskie i wstawić na ogień.Do miski włożyć mięso mielone,dodać 1,5 łyżki przyprawy do mięsa mielonego,1/3 cebuli pokrojonej w kostkę,2,5 łyżki bułki tartej i pieprzu do smaku.Wszystko dokładnie wymieszać,uformować pulpety i wrzucić do garnka.Do garnka wrzucić także pokrojoną resztę cebuli,starte na tarce o grubych oczkach marchewki.Wszystko gotować pod przykryciem 20 minut.Pod koniec gotowania dodać 2 łyżki mąki rozrobione w ćwierci szklanki wody,całość zagotować.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    czarnaMi

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jakie apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    pyszne są, a i córka je uwielbia:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię podobne i wszyscy domownicy chętnie się nimi zajadają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    superowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !