Sposób przygotowania

Białka oddzielamy od żółtka i z białek ubijamy pianę dodajemy cukier i po żółtku ciągle ucierając.Mąkę przesiewamy z proszkiem delikatnie mieszamy z ubitymi jajami i pieczemy. Zimny dzielimy na 3 części.
Masa: jaja ubijamy z cukrem na puszystą pianę i wystudzamy.masło margarynę rozcieramy i miksujemy dodajemy po trochu ubite jajka.Dzielimy masę na 3/4 masy do przełożenia ciasta do jednej części dodajemy kakao lub prażoną kawę.1/4masy do przełożenia tortu.Boki posypać kokosem i udekorować.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    fajne...:))
  • 0
    original
    Opublikowano

    mysza666

    pycha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super ciacho :)
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    Oj , śliczne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !