Sposób przygotowania

Ziemniaki obieram, myjemy i kroimy w zgrabne ćwiartki i gotujemy (tak aby nie byly bardzo miekkie) w osolonej wodzie. Następnie na oleju (najlepiej na oleju na którym wczesniej usmazymy np schabowe) ukladamy ugotowane ziemniaki i opiekamy po ok 5 minut z obu stron, podajemy do obiadu

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    smaczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    prawie jak frytki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    helen

    bardzo smacznie wyglądają
  • 2
    original
    Opublikowano

    Granita

    smaczny dodatek do wielu dań
  • 0
    original
    Opublikowano

    mysza75

    Fajne ziemniaczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !