Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marchewka zasmażana

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewki 8
masło lub margaryna 1 łyżka
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Marchewka zasmażana

marchewki gotujemy w skórce do miekkosci w wodzie ze szczyptą soli, po ugotowaniu i wystudzeniu obieramy je, po czym przecieramy na tarełku o drobnych oczkach, ewentualnie miksujemy blenderem. Przekladamy do rondelka dodajemy łyzke masła i smażymy, doprawiamy solą do smaku i jesli ktos lubi można dodac troche pieprzu aby było ostrzejsze. Tak przygotowana marchewke podajemy do obiadu na gorąco

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika58 11.11.2012 09:57
smaczna :)
Sylwia56
Sylwia56 11.02.2012 15:18
pycha
Zoso 13.12.2011 22:09
ciekawy dodatek
AGNIESZKA144 11.09.2011 09:18
bardzo smaczna
katarzynka455 28.11.2010 10:37
bardzo lubię taką marchewką
Mati13 24.11.2010 17:22
smaczna ta marchewka
Cbeti 23.11.2010 15:26
Też robię, marchewka samo zdrowie
matii6 22.11.2010 18:13
smaczna też robię
MAR3STA 21.11.2010 18:43
idealna do dań mięsnych!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak