Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szaszłyki z szynką

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szynka konserwowa 40 dag
szparagi konserwowe 20 sztuk
jajko 6 sztuk
cebula 1 sztuka
majonez 2 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyki z szynką

Szparagi odsączamy, przekrawamy na pół, Cebulę siekamy razem z jajkami - mieszamy z majonezem, doprawiamy. Szynkę kroimy na plasterki i smarujemy je masą jajeczno-cebulową, na nią kawałki szparagów. Zwijamy i przebijamy wykałaczką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak