Składniki:
pieczone mięso wołowe | 75 dag |
seler gotowany | 50 dag |
marchewka gotowana | 4 sztuki |
sałata | 1 sztuka |
siekany szczypiorek | 1 pęczek |
jogort naturalny | 200 ml |
majonez | 6 łyżek |
Musztarda francuska Prymat | 4 łyżki |
pieczone mięso wołowe | 75 dag |
seler gotowany | 50 dag |
marchewka gotowana | 4 sztuki |
sałata | 1 sztuka |
siekany szczypiorek | 1 pęczek |
jogort naturalny | 200 ml |
majonez | 6 łyżek |
Musztarda francuska Prymat | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: