Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z mięsem wołowym.

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczone mięso wołowe 75 dag
seler gotowany 50 dag
marchewka gotowana 4 sztuki
sałata 1 sztuka
siekany szczypiorek 1 pęczek
jogort naturalny 200 ml
majonez 6 łyżek
Musztarda francuska Prymat 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z mięsem wołowym.

Mieso pieczone kroimy w kostke . Marchewke w talarki , seler trzemy na tarce o grubych oczkach , skrapiamy sokiem z cytryny . Salate rwiemy na male kawalki . Robimy sos z jogurtu , majonezui musztardy , doprawiamy sola i pieprzem . Wszystkie skladniki mieszamy z sosem i schladzamy w lodowce .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 04.08.2013 13:16
smaczna ta sałatka
marta639 17.09.2010 21:53
godna ua
madzialena19 24.08.2010 11:21
Dobry przepis.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak