Sposób przygotowania

BRZOSKWINIE OSĄCZ Z ZALEWY I POKRÓJ, MANDARYNKI PODZIEL NA CZĄSTKI, WINOGRONA PRZEKRÓJ NA POŁÓWKI, UMYJ I OSUSZ BORÓWKI. ZAGOTUJ 600 ML WODY, ROZPUŚĆ W NIEJ OBIE GALARETKI I DODATKOWO 2 ŁYŻECZKI ŻELATYNY. OWOCE PRZEŁÓŻ DO FORMY KEKSOWEJ, ZALEJ WYSTUDZONA GALARETKĄ. WSTAW DO LODÓWKI DO STĘŻENIA.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fantastyczne, szkoda , że nie ma zdjęcia:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    przyłączam się do żalów z powodu zdjęcia :/
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !