Sposób przygotowania

Do 1 szklanki zimnego mleka dodać żółtka, mąkę, budyń, cukry i wymieszać. Resztę mleka zagotować, a do gotujacego dodać mleko z wymieszanymi składnikami. Zagotować budyń. Ostudzić. Masło rozetrzeć i stopniowo dodając budyń dalej rozcierać.

Komentarze

  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Bardzo lubię ten krem
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    znaczne do ciasta
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    ciekawy krem
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ciekawy i łatwy w robieniu
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Super! sama często robię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    adagio

    zaraz zrobię go do ptysi
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    mój ulubiony
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny !
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    pyszny
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    superrr;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    superrr;]
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    lubie taki
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pyszny kremik i zawsze się udaje.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !