Sposób przygotowania

Ogórki umyć, pokroić w plasterki ze skórką.Cebulę pokroić podobnie jak ogórki nasolić. Wszystko zostawić na ok. 2 godz. Następnie odcisnąć dokładnie na sitku. Zalewę zagotować. Ogórki i cebulę wymieszać, nakładać do słoików i zalać gorącą zalewą. Pasteryzować 3 min.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    lubie takie sałatki
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    super do obiadku
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Świetna sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    dobra sałatka do obiadu
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    sama taką robie, bardzo dobra polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super do hamburgera
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    świetne na zimę i nie tylko :)) też taką robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    anoosia

    lubię to
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    ciekawa
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetna sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    pycha!!!!;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !