Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z makreli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela 1 sztuka
cebula 2 sztuki
serek biały 250 g
pieprz
majonez
musztarda
sól
jajko ugotowane na twardo 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z makreli

Z makreli usunąć ości. Drobno pokroić 2 cebule, a 3 ugotowane jajka na twardo rozgnieść widelcem. Składniki te połączyć z 250g serka. Doprawić do smaku solą, pieprze oraz musztardą i majonezem. Pastę rozsmarować na pieczywie, a gotowe kanapki można posypać szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak